Kundvagn
0 produkter
 

Köpvillkor

Köpvillkor

Observera att om du är under 18 år måste målsmans godkännande lämnas, eller låt någon över 18 år göra beställningen. Vi tar ej på oss något ansvar för om någon under 18 år beställer utan målsmans tillstånd, i annans namn, eller på annat sätt.

PRISER
Priserna anges i SEK. Moms ingår med 25%.

BETALNINGSALTERNATIV

PaysonBetalning med Payson

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.

Läs mer om Payson här: www.payson.se

FRAKTAVGIFT
En fast fraktavgift på 49 kr tillkommer ovasett vikt.

LEVERANSTID
Ca 14 arbetsdagar.

ÅNGERRÄTT
Du har alltid 14 kalenderdagar från orderdatum på dig att byta din vara mot en annan. Du får även ångra ditt köp och häva beställningen, eller få tillbaka pengar för varuvärdet. Detta måste ske inom 14 dagar från order dagen, och produkterna måste vara helt obrutna och oanvända. Du måste meddela inom 14 dagar om paketet inte har kommit fram. Du har rätt att öppna postpaketet och kontrollera att du fått rätt vara. Förpackningar är transparent, så att du kan se om din vara är rätt utan att bryta förpackningen. Är varan öppnad eller använd skickas produkten tillbaka till dig, om du returnerar. Skulle det vara en förpackning där du inte ser varan så får du öppna den för att kontrollera den. Om den är felaktig, eller om du vill returnera, eller byta så skriv ett e-mail till oss med namn, adress, ordernummer och varunummer.  Vi kommer att skicka en blankett till dig som du fyller i och skickar tillbaka till oss tillsammans med varan. OBS! detta måste göras, så vi vet vem som returnerat.

Du skickar varan i lämplig kartong eller kuvert. Postar det sedan till: SwedenGlamHair/SalongElla, Värhemsgatan 2a, 212 15 Malmö. Vi betalar tillbaka pengar för din köpta produkt, exkl. fraktavgiften på 49kr. Du ansvarar själv för att paketet når oss.Väljer du däremot att byta varan mot en annan, så skickar vi den nya produkten fraktfritt till dig.

REKLAMATION
Vill du reklamera en vara så kontakta oss.Lämna då namn, ordernummer, vilken vara det gäller och i detalj vad du vill reklamera. Vid ev. tvist har vi som policy att följa allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Adress:
SwedenGlamHair
c/o Salong Ella
Värhemsgatan 2a
212 15  MALMÖ

Kundtjänst:
swedenglamhair@live.se

Vi avsäger oss ansvaret för hur produkterna används och sköts efter att förpackningar är brutna. När kunden beställt en vara hos oss, så är det på eget ansvar att kunden läser och därigenom godkänner köpevillkoren, oavsett om beställningen är via telefon, e-post eller direkt via nätet.Den som beställer har eget ansvarför produkten, när den är öppnad och använd. Vid reklamation så måste HELA varan återlämnas för analys, och returneras till oss inom 14 dagar.

Alla erbjudanden vi har pågår till varan är slutsåld, eller till den tid det är fastställt. Du som kund har rätt att häva köpet om vi inte håller oss inom ramen för avtalad leveranstid. Är produkten redan betald så betalas dina pengar tillbaka. Inom 20 dagar så kan du häva köpet om vi avviker från våra åtaganden i köpeavtalet.

Förbrukningsprodukter så som hår kan vi inte lämna en tidsbestämd period då produkten är bruten ur förpackning. Dock garanterar vi att det dess äkthet. Om håret ligger obruten så lämnar vi en garanti på 1 år. Alla dessa garantier gäller i Sverige.